
W środę (27 maja) w Białymstoku przy ul. Raginisa 22 otworzył się Piri-Piri Express. Tego dnia klienci mogli kupić wszystkie kebaby za połowę ceny i z pewnością to sprawiło, że pod przyczepą gastronomiczną ustawiła się gigantyczna kolejka.
"Dzieje się! Dziękujemy za wasze liczne odwiedziny i pozdrawiamy serdecznie!" – napisali w mediach społecznościowych właściciele punktu, pokazując, ile osób zjawiło się, by sprawdzić, co serwuje nowy punkt gastro w naszym mieście.
Piri Piri istnieje od ponad 10 lat
Pierwszy lokal Piri Piri powstał w 2014 roku w Lublinie. Od początku przyciągał swoich klientów własnym, kraftowym mięsem kebabowym, które cieszyło się dużym uznaniem konsumentów.
"Co oznacza mięso kraftowe? Ręcznie formowane, bez domieszek, bez wypełniaczy, z naszą autorską mieszanką przypraw. Przez te lata ciągle udoskonaliliśmy nasze przepisy na mięso, sosy oraz pieczywo" – czytamy na stronie marki.
Dwa rodzaje Franczyzy: Piri-Piri i Piri-Piri Express
Piri-Piri oferuje dwa rodzaje franczyzy dla tych, którzy chcieliby serwować kraftowe burgery i na tym zarabiać.
"Przywiązujemy ogromną wagę do autentycznego smaku i wyjątkowego doświadczenia. Pozwól nam Cię nauczyć, co oznacza prawdziwe mięso kraftowe! W Piri Piri Kebab wiemy, że doskonały kebab zależy od najlepszych składników. Dlatego nasze mięso jest starannie wyselekcjonowane i pieczone na otwartym ogniu, aby zachować jego autentyczny smak. To jest prawdziwa sztuka! (…) Dzięki naszej franczyzie możemy dostarczyć smakowe uniesienia do różnych zakątków Polski" – czytamy na stronie marki, która zachęca do współpracy.
24@bialystokonline.pl